volleybal

Pass on Chances & Volleybal West

Verandertrajecten voor (sport) verenigingen en trainers

Voor volleybaltrainers en volleybalverenigingen

Wie ben ik

Ik ben een professional in de sport en in het (maatschappelijke) bedrijfsleven en deze combinatie wil ik graag zo houden. Dit omdat het bedrijfsleven nog zoveel kan leren van de sport maar de sport ook nog zoveel slagen kan maken voordat er sprake is van volledige professionalisering. Ik breng “the best out of two worlds” naar beide werelden en dat vind ik een prachtige combinatie.

 

Waar ben ik mee bezig

Mijn huidige opdracht voor het bedrijfsleven is het leiden van een prachtig project Grow2Work (www.Grow2Work.nl). Grow2Work is een community van, voor en door doven en slechthorenden op weg naar (beter) werk. De onderdelen binnen dit project zijn; communitymanagement, loby en netwerken, projectmanagement, strategische visie bepaling en dat allemaal met een super gemotiveerde groep mensen. De opdracht die ik daarvoor had was het opzetten van de Nsdsk academie. Een complete opdracht waarbij de combinatie van front-office en backoffice het tot een uitdagend en prachtig allesomvattend project maakte. Voor de backoffice heb ik aan de deelgebieden, organisatorisch, procesmatig, marketing en communicatie, ICT en kwaliteit gewerkt. Een onderdeel van de front-office is de portal, www.nsdsk.nl/academie. Bij de Nsdsk ben ik tot eind december bezig met een CRM herinrichting.

 

Waar was ik mee bezig

Ik ben actief geweest bij diverse branches zoals:

  • Gemeenten (van Amsterdam tot Bunnik en alles wat daar qua grootte tussen valt)
  • Gemeentelijke samenwerkingsverbanden (Wigo4it)
  • Financiële markten (Ibus Company en Prologis)
  • Industrie (Corus, tegenwoordig Tata Steel)
  • Zakelijke dienstverlening (oa KPN)

Waar ligt mijn kracht

Mijn kracht ligt in rollen waarbij ik op strategisch niveau kan meedenken en ook zelf met de voeten in de klei blijf staan of in ieder geval een team heb dat ik daarbij kan helpen en ondersteunen. Te denken valt dan aan demand management, projectmanagement, accountmanagement, verenigingsmanagement, etc. Gezien de combinatie van de twee werelden die ik graag in stand hou, ben ik voor 16 tot 20 uur beschikbaar. Deze uren zijn zeer flexibel in te vullen en kunnen in een dienstverband of een zzp constructie worden uitgevoerd.

 

Wat doe ik binnen sport

Binnen de sport is mijn rol strategisch bestuursadviseur, conceptontwikkelaar, projectleiding/toernooiorganisatie, opleider en trajectbegeleider en spreker op congressen.

 

Wat kan ik voor u doen

Heeft u een bijzondere vacante positie welke u door een professional met niet alledaagse inzichten wil laten invullen, neem dan contact met me op!

Ine Klosters

ineklosters@passonchances.nl

© webcreatie: Webmakers4u.nl

nieuws Volleybal-West

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Bevestig je mail om de inschrijving succesvol af te ronden. Als je geen mail ziet kijk dan in je spambox.